Допомогли рейди ТЦК: в Україні фіксують зростання доставки із ресторанів

Головна Сторінка » Допомогли рейди ТЦК: в Україні фіксують зростання доставки із ресторанів

На тлі масових перевірок ТЦК та погіршення погоди доставка із ресторанів зросла на 25%.

Однак, впливу цих факторів на преміум-сегмент не спостерігається. Про це агентству “Інтерфакс-Україна” повідомила директорка аналітичного центру “Ресторани України” Ольга Насонова.

За її словами, відвідуваність закладів знизилася на такий самий відсоток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фракції “Слуга народу” прокоментували перевірки військово-облікових документів після концерту “Океану Ельзи”

“Минулої п’ятниці ввечері та у вихідні доставка справді зросла на 20-25%, кур’єри не справлялися. Замість відвідувань почали замовляти доставку. Але тут є й інший фактор: погіршення погоди. Зазвичай це також сприяє зростанню доставки”, – сказала Насонова.

За її словами, велику стійкість продемонстрували заклади із високим цінником.

“Лише на преміальний сегмент не вплинуло, відвідуваність не знизилася цими днями”, – додала експертка.

Співробітники ТЦК 11 жовтня масово перевіряли документи у чоловіків в Києві. Близько пів сотні військових перевіряли документи у чоловіків біля Палацу спорту, де проходив концерт групи “Океан Ельзи”. Також були повідомлення про перевірку документів у чоловіків в столичних ресторанах.

Окрім Києва, представники ТЦК та поліції провели рейди у низці інших міст України. Зокрема, чоловіків перевіряли у клубах та ресторанах Дніпра, Харкова, й Хмельницького.