У Резерв+ запустили нову функцію пошуку вакансій у Силах оборони – Міноборони

Головна Сторінка » У Резерв+ запустили нову функцію пошуку вакансій у Силах оборони – Міноборони

У додатку Резерв+ з’явився сервіс рекрутингу, що допомагає підібрати найбільш відповідну вакансію у Силах оборони з тисяч доступних варіантів.

Завдяки співпраці з Lobby X, сервіс пропонує найбільший перелік відкритих посад у Силах оборони – понад 4 000, який щодня зростає, повідомляє Міністерство оборони України.

“Резерв+ стає екосистемою сервісів для військовозобов’язаного, яка допомагає йому вирішувати питання у кілька кліків: знайти собі бригаду, у яку можна потрапити напряму, й посаду, на якій можна ефективно застосовувати свої знання та вміння”, – зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Вона також зауважила, що це перша версія сервісу, з часом вона буде поліпшуватись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мобілізація і діяльність ТЦК: Національна рада звернулася до українських ЗМІ

“Тому будемо раді почути фідбек користувачів”, – сказала Черногоренко.

Таким чином, Резерв+ допомагає користувачам обрати посади, що найкраще відповідають їхньому досвіду та вподобанням. Щоб знайти вакансію, користувач має пройти короткий тест, зазначивши, наприклад, наявність військової освіти або галузь, у якій він найкраще орієнтується.

На основі введених даних та обраних навичок система автоматично підбере вакансії, що найбільше відповідають індивідуальним характеристикам.

Додаток також пропонує детальний опис кожної вакансії, зокрема інформацію про бригади, їхнє командування, досягнення та згадки у медіа. Завдяки зручному інтерфейсу користувач може швидко ухвалювати рішення, зберігаючи цікаві пропозиції кнопкою “плюс” або відхиляючи їх за допомогою кнопки “мінус”.

17 жовтня в застосунку Резерв+ стався технічний збій.

“У деяких користувачів зʼявились відстрочки до кінця мобілізації”, – зазначила Черногоренко.

Баг у застосунку було швидко виправлено.