Немає відновлення – Дубінчак розповів про гру у Лізі Європи

Головна Сторінка » Немає відновлення – Дубінчак розповів про гру у Лізі Європи

Захисник столичного “Динамо” Владислав Дубінчак розповів, чому біло-сині краще виступають у чемпіонаті України, ніж в єврокубках.

Після восьми зіграних матчів УПЛ “Динамо” очолює турнірну таблицю. Але у Лізі Європи у поєдинках проти “Лаціо” і “Гоффенгайма” кияни двічі програли із загальним рахунком 0:5, передає “Український футбол”.

“Найскладніші – матчі на євроарені. На нас сильно впливає дорога, ми добираємося до місця проведення матчу як мінімум 20 годин. І граємо через день. Тому як фізично, так і морально грати важко в єврокубках. Але це суто через те, що виснажує дорога”, – сказав Дубінчак.

Він пояснив, що після гри футболісти одразу їдуть, і ніякого відновлення немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліга Європи: букмекери зробили прогноз на стартовий матч “Динамо”

“Замість того, щоб отримати кваліфіковане відновлення на базі, зробити процедури, ми їдемо в потягах або автобусах. Або летиш літаком. І от, напевно, тому матчі єврокубків дуже важко даються”, – додав гравець.

У наступному матчі Ліги Європи 24 жовтня “Динамо” зіграє проти італійської Роми, за яку виступає український форвард Артем Довбик.

У серпні в Монако відбулось жеребкування загального етапу Ліги Європи 2024/25. Суперниками “Динамо” стали вісім клубів.

Окрім “Лаціо” підопічні Шовковського зіграють проти “Ференцвароша”, “Вікторії” Пльзень, РФШ, “Роми”, “Реал Сосьєдада”, “Галатасарая” та “Гоффенхайма”.