“Нова пошта” представила новий мобільний додаток: оновлений інтерфейс, чат з кур’єром та віртуальна помічниця “Сенді”

Головна Сторінка » “Нова пошта” представила новий мобільний додаток: оновлений інтерфейс, чат з кур’єром та віртуальна помічниця “Сенді”

Через понад 10 років після випуску першого мобільного додатку, “Нова пошта” представила нову версію застосунку.

Вона має оновлений інтерфейс, на головному екрані тепер відображаються всі відправлення, а також ваша клієнтська картка, повідомляє Mezha.Media.

Мета оновлення: пришвидшити обслуговування клієнтів у відділеннях, а також покращити їхній досвід. В інтерфейс програми додали навігацію у нижній частині екрана, тут можна перейти на головну сторінку, на вкладку виклику курʼєра, створити нову посилку, знайти відділення та подивитися свій профіль.

За допомогою вкладки виклику кур’єра можна обрати місце збору, при цьому можна рухати шпильку на карті, прямо як при виклику водія в Uklon.

Також зʼявилася можливість переписуватися з курʼєром в чаті прямо через застосунок “Нова пошта”. Для виклику курʼєра тепер також виділена послуга “Від дверей до дверей”, яка дозволяє доставляти посилки з рук в руки. Крім того, тепер у застосунку з’явиться можливість переносити час доставки таких посилок чи переспрямовувати їх на відділення. Користувачі зможуть оцінити якість обслуговування курʼєром та навіть залишити йому через програму чайові.

Також в новому застосунку спростили створення посилок. Нарешті можна спочатку обрати оголошену вартість, розмір та пакування, а вже потім отримувача та місце доставки.

До ще одного нововведення відноситься віртуальна помічниця “Сенді”, ціль якої спрощувати використання застосунком, враховуючи вподобання користувача. “Сенді” можна повідомити про своє улюблене відділення та улюблений поштомат, ці дані будуть враховуватися при створенні посилок. Також помічниця буде спрощувати заповнення полів при відправленні. Сам застосунок також запропонує простіший інтерфейс повторного відправлення посилок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Нова пошта” підвищила тарифи на доставлення посилок

Тепер новий застосунок “Нова пошта” дозволяє вимкнути маркетингові та рекламні сповіщення, що не можна було зробити у старій програмі.

На даний момент ця функція знаходиться у розробці. Водночас в “Новій пошті” повідомили, що працюють над послугою “Доставка за замовчуванням” – це отримання всіх своїх посилок в улюбленому поштоматі, навіть якщо її відправили у відділення чи інший поштомат.

Крім того, буде полегшене керування посилками, якщо в поштоматі будуть зайняті всі посилки. У такому випадку помічник “Сенді” сповістить про це та запропонує почекати, поки комірка звільниться, або запропонує направити її у найближче відділення.

У новому застосунку також спростять отримання посилок в поштоматах при відсутності світла. У випадку просідання мобільної мережі, користувачу потрібно буде під’єднатися хоча б на декілька секунд до будь-якої мережі інтернет, щоб програма отримала та зберегла дані.

Новий застосунок “Нова пошта” є міжнародним, він буде доступний у всіх країнах, в яких наявні відділення компанії. Він також має відповідні локалізації та можливість створювати міжнародні відправлення.

Українська логістична компанія “Нова пошта” скасувала оплату за повернення посилки та комісію від оголошеної вартості для відправника у разі відмови від отримання.

Раніше відправник оплачував 0,5% від оголошеної вартості під час повернення посилки, якщо одержувач відмовився або не забрав її, повідомили у прес-службі компанії.