Kia презентувала унікальний гібридний кросовер Niro Tri-Fuel

Головна Сторінка » Kia презентувала унікальний гібридний кросовер Niro Tri-Fuel

Компанія Kia презентувала новий гібридний кросовер Niro Tri-Fuel, здатний долати до 1600 км на одній заправці.

Це стало можливим завдяки використанню двох видів палива: бензину та зрідженого нафтового газу, пише NV.

Niro Tri-Fuel оснащений 1.6-літровим бензиновим двигуном у поєднанні з електромотором, а також має два паливні баки: бензиновий на 42 літри та балон для СНД ємністю 40 літрів.

Завдяки такій конфігурації автомобіль демонструє вражаючу дальність ходу, перевищуючи показники більшості електромобілів і багатьох дизельних моделей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Volkswagen Nivus 2025 представили офіційно

Також Kia відзначає, що автомобіль зменшує викиди CO2 на 6% у порівнянні зі звичайними гібридами. Niro Tri-Fuel, вже доступний на італійському ринку, став першим гібридом, що використовує СНД.

Важливо, що для адаптації автомобіля до використання СНД компанія Kia співпрацювала з BRC, дочірньою компанією Westport Fuel Systems Italia. Попри зміни, автомобіль зберігає стандартну семирічну гарантію Kia.

Цього року на автошоу у Парижі показали кілька довгоочікуваних новинок, які незабаром вирушать до покупців.

Цей недорогий автомобіль виявиться дешевим суперником Toyota RAV4 та Mazda CX-5. Кросовер Bigster досягає в довжину 4,57 м. Приблизно на 30 см довше ніж Renault Duster 3 (на базі якого і побудований). Ціна Dacia Bigster – трохи менше 25 тис. за базовий варіант. Гібрид коштуватиме 30 тис.