Росіяни втратили інтерес до операції ЗСУ на Курщині

Головна Сторінка » Росіяни втратили інтерес до операції ЗСУ на Курщині

Жителі Російської Федерації втратили інтерес до операції Збройних сил України на Курщині.

Найбільшою подією вересня, як і місяць тому, опитані жителі РФ назвали ситуацію в Курській області, свідчить опитування незалежного “Левада-центру”. Водночас їхня значимість суттєво знизилася – 12% (проти 40% у серпні).

“Військові дії в Україні згадували 11% респондентів, події на Близькому Сході – 6%, атаки безпілотників на територію Росії – 5%. Проте майже половина опитаних не змогли назвати жодної події (немає подій, що запам’яталися – 22%, важко відповісти 23%)”, – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецесія та виснаження: військова економіка РФ стрімко пішла на спад

Збройні сили України розпочали операцію у Курській області 6 серпня, зайнявши близько 1 тис. кв. км.

Опитування “Левада-центру” проводили з 26 вересня до 2 жовтня серед 1606 осіб. Дослідження проводиться вдома у респондента шляхом особистого інтерв’ю. Статистична похибка (з ймовірністю 0,95) вбирається у 3,4%.

Триває операція в Курській області. Авіація ворога продовжує рівняти з землею свої села та міста. За минулу добу російські літаки завдали 38 авіударів 55 КАБами по власній території. Наші воїни завдають окупаційним військам відчутних втрат в живій силі, техніці та активно підривають наступальний потенціал ворога у тилу.