Кейт Міддлтон у чорному пальто з погонами зайняла місце королеви

Головна Сторінка » Кейт Міддлтон у чорному пальто з погонами зайняла місце королеви

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон взяла учать у Дні пам’яті. При цьому вона зайняла місце королеви Єлизавети II.

11 листопада у Британії відзначають пам’ять загиблих у світових війнах. Королівська родина традиційно бере участь у жалобних заходах, передає Elle.

Вперше за останні 22 роки на церемонії на балконі Міністерства закордонних справ не було королеви. Вона поскаржилася на болі і розтягнення зв’язок у спині.

Міддлтон стала у центрі балкону. Це місце займає королева. З нею були Камілла Корнуолська та Софі Уесекська.

Жінки виконали національний гімн. Вони одягнулися у чорне. Кейт одягнула пальто-сюртук з білим коміром і червоними погонами Alexander McQueen. Цей костюм був і минулого року. Змінився лише капелюх герцогині. Шанувальники звернули увагу, що Меган Маркл теж з’являлася на цьому балконі в схожій федорі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як варто виховувати дитину – поради Піппи Мідлтон

На лацкан герцогиня причепила червоний мак – символ загиблих. Три квітки можуть символізувати трьох її братів та прабабу, які загинули у Першій світовій.

9 січня герцогиня Кембриджська відсвяткувала день народження. Кейт Міддлтон виповнилося 39 років. З цієї нагоди королівська сім’я поділилася кількома фотографіями і зворушливо привітала її. На офіційній сторінці королівського палацу в інстаграмі опублікували привітання для Кетрін.