Вирвали перемогу – Україна обіграла Сербію

Головна Сторінка » Вирвали перемогу – Україна обіграла Сербію

У шостому турі кваліфікації до молодіжного Євро збірна України перемогла Сербію -2:1.

Що потрібно знати про гру у Львові?

Втрата України. Один із лідером молодіжної збірної Олександр Назаренко пропустив матч через пошкодження.

Успішний перший тайм. Господарі повністю переграли сербів у першому таймі. Команда Ротаня мала всі шанси закривати питання переможця гри.

Черговий гол Криськіва. Півзахисник “Металіста-1925” забив свій третій гол за молодіжну збірну України в цьому відборі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой та антигерой Сирота – Україна не змогла перемогти Північну Македонію

Активний Мудрик. Талант “Шахтаря” багато загострював, брав ініціативу на себе. Зробив асит. Коли Мудрик мав простір, то зупинити його було складно.

Не реалізований пенальті. Гравець “Шахтаря” Артем Бондаренко не зміг переграти воротаря із позначки наприкінці першого тайму.

Спайний другий тайм. Після перерви команди грали більше обережно. Україна діяла виходячи із рахунку, намагалися спіймати суперника на контратаці.

Україна мала знімати питання переможця матчу у першому таймі

Сербам допоміг рикошет. За 12 хв. до завершення гри гості зрівняли рахунок у матчі. Стефану Мітровичу допоміг забити рикошет.

Швидка відповідь. Українцям потрібно було тільки три хвилини, щоб знову вийти вперед. Бондаренко організував гол для Судакова.

Серби не вразили. Гості грали після зміни тренера. Команда була розібрана. Не вистачало командних дій.

Закономірна перемога України. Команда Ротаня просто була сильнішою за суперника. Українці мали всі шанси вирішити долю матчу у першому таймі. Були покарані за пасивність після перерви. Але змогли проявити вольові якості та здобути перемогу.

Україна та Франція мають по 13 очок. Але французи мають на одну гру менше. Сербія опустилася на п’яте місце.

У фінальній частині молодіжного Євро-2023 виступатимуть 16 команд Румунія та Грузія як господарі турніру та ще 14 збірних, які приєднаються до них за результатами відбору – 9 переможців груп, найкраща команда серед володарів других місць та 4 переможці плейоф, у якому гратимуть 8 власників других місць.