Чому “Динамо” програло “Баварії”

Головна Сторінка » Чому “Динамо” програло “Баварії”

У матчі п’ятого туру Ліги чемпіонів “Динамо” вдома програло “Баварії” -1:2.

Що потрібно знати про гру на НСК “Олімпійський”?

Кадрові проблеми “Баварії”. Наставник німців Юліан Нагельсманн не міг розраховувати на вісьмох гравців через коронавірус та травми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мокрий сніг не завадив – “Динамо” перемогло “Баварію”

Засніжене поле. Перший тайм команди грали по мокрому снігу. Завдяки такій погоді клас “Баварії” був частково нівельований.

Луческу помилився із виходом Шапаренко. У першому таймі “Динамо” по засніженому полі намагалося грати у пас. Це призводило до втрат та обрізок в середині поля.

Провал оборони “Динамо”. Роберт Левандовський та Кінгслі Команд забивали свої м’ячі у першому таймі не маючи жодної опіку у чужому штрафному майданчику.

Бісеклета Левандовського. Польський форвард відкрив рахунок ударом через себе.

Арбітр пожалів “Баварію”. Рефері наприкінці першого тайму мав підстави призначити пенальті після падіння Віталія Буяльського у штрафному майданчику німців.

Заміни посилили гру. Після перерви на поле вийшли Денис Гармаш та Вітіньйо. Після цього атака господарів виглядала переконливішою.

Луческу помилився із виходом Шапаренка в стартовому складі “Динамо”

Перший гол “Динамо” у Лізі чемпіонів. Гармаш забив Ноєру між ніг після пасу Циганкова.

Активний Циганков. Лідер “Динамо” провів сильний матч. Провів багато бігової роботи, загострював, мав декілька моментів.

“Баварія” рано повірила у перемогу. Після перерви німці не налаштувалися на другий тайм. Дали киянам багато свободи та були пасивними в атаці.

Найкраща гра “Динамо” в Лізі чемпіонів. Кияни створили достатню кількість моментів для того, щоб не програти. Намагалися позиційно атакувати. Не вистачило класу, щоб уникнути помилок в захисті та забити свої моменти в атаці.

Після п’ятого туру “Баварія” має у своєму активі 15 очок та гарантувала собі перше місце у групі.

У іншому матчі групи між собою зіграють “Барселона” та “Бенфіка”. Каталонці мають дві перемоги, у “Бенфіки” на два очка менше.

“Динамо” з одним пунктом замикає турнірну таблицю. У заключному турі команда Луческу зіграє в гостях проти “Бенфіки”.