Окупанта Кіркорова не пустили до VIP-зони Євробачення-2022

Головна Сторінка » Окупанта Кіркорова не пустили до VIP-зони Євробачення-2022

Російський артист Філіп Кіркоров, який досі мовчить про агресію РФ проти України, приїхав до італійського Турину на Євробачення-2022.

Він пояснював в соцмережах, що його запросили організатори. Окупант ділився, що дивитиметься виступи учасників у VIP-зоні.

Однак, як з’ясувалося, ніякого запрошення він не отримував. А очевидці розповіли, що співак довгий час стояв біля входу: у цей час працівники перевіряли, чи є його ім’я серед списку запрошених гостей. Імені Кіркорова там не було, тож йому довелося дивитися конкурс з високої трибуни збоку. Хоча InstaStories записав біля першого ряду, пишуть росЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Просто зомбі-апокаліпсис” Камалія описала розмову з Лорак і Кіркоровим

Також очевидці зняли відео, як той купує мерч Євробачення-2022 та стоїть у черзі разом з іншими глядачами.

Цьогоріч делегації з Росії заборонено бути присутньою на пісенному конкурсі через вторгнення РФ на територію України. Відповідна заборона діятиме доти, поки в РФ не зміниться політичний режим.

До тимчасово окупованого Донецька приїхали російські актор Дмитро Дюжев і співачка Лариса Доліна. Окупанти приїхали на концерт на “день республики”. Також на концерті був ватажок бойовиків “ДНР” Денис Пушилін.

Крім Доліної і Дюжева на сцені виступав Григорій Лепс. Перед концертом Доліна і Дюжев приїхали до меморіалу “Жертв фашизму” у центрі міста, клали квіти.