Три знаки зодіаку, яким пощастить найбільше у день п’яти “двійок” – гороскоп на 22.02.2023

Головна Сторінка » Три знаки зодіаку, яким пощастить найбільше у день п’яти “двійок” – гороскоп на 22.02.2023

22 лютого – день незавершених справ. Не намагайтеся поставити крапку у якомусь питанні, бо до нього доведеться згодом повертатися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Події розгортатимуться із шаленою швидкістю, – каже астрологиня. Маємо день п’яти “двійок” – 22.02.2023. Не залишатиметься часу на продумування важливих кроків. Відчуття втраченого часу підштовхуватиме людей на прийняття поспішних рішень. Не піддавайтеся загальній істерії. Відмовтеся від здійснення великих покупок. Нові речі не служитимуть довго. Не обтяжуйте себе обіцянками. Намагайтеся не переїдати і більше часу приділіть спорту. Встановіть на смартфон додаток, який нагадуватиме про щоденну гімнастику, допоможе повернути фігуру у форму навесні. Близнюків, Дів і Стрільців щосекунди переслідуватиме успіх. Нема часу на вагання та помилку. Робіть свою справу якісно і результат перевершить ваші сподівання. Доки інші вагатимуться, ви досягатимете вершини”.

Овен

Бажання знайти більш достойну партію штовхне вас на пошуки пригод. Фінал буде невтішним. Залишайтеся вірними партнерам. Халву та тістечка замініть на сухофрукти. За тиждень помітите, як це позитивно вплине на вашу фігуру.

Телець

Основні джерела доходів помітного прибутку не принесуть. Стане у нагоді додатковий заробіток. Це період генерального прибирання. Здивуєтеся, як порядок у шафі вплине на ваш емоційний стан і допоможе розібратися у думках.

Близнюки

Надмірна довіра знов підведе вас. Розкривати своє серце знайомим не слід. Ваша таємниця стане відома широкому загалу. Кілька дрібних фінансових невдач суттєво не позначаться на вашій кишені. Оперувати ж великими сумами цього дня небезпечно.

Рак

Оточіть себе гарними людьми. Кажіть більше хороших слів колегам, друзям, рідним. Бракуватиме часу на хобі. Доведеться жертвувати сном та відпочинком заради роботи. Не відкладайте покупку кухонної техніки. Ціни зростуть.

Лев

Добре налагоджений бізнес приноситиме стабільний заробіток. Нові проекти будуть збитковими. Намагайтеся попередити проблеми із сантехнікою. Замініть труби та крани. Не підключайте самостійно пральні і посудомийні машинки. Довірте це професіоналам.

Діва

День ризикованої фінансової діяльності. Можливі серйозні втрати. Не беріть грошей під заставу. Утримайтеся від придбання квитків на потяг чи літак. Цю поїздку все рівно доведеться відкласти. У домі поновлюється приязна атмосфера. Ви почуватиметеся щасливчиками. Насолоджуйтеся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому початок тижня принесе високі заробітки та кар’єрний ріст – гороскоп на 20 26 лютого

Терези

Завершіть розпочаті справи. Розрахуйтеся з боргами. Підведіть підсумки фінансової діяльності взимку. Спробуйте утриматися від іронічних висловлювань на адресу коханих. Зараз вони потребують підтримки.

Скорпіон

Грошей у гаманці стає достатньо. Але це не привід купувати ще більше речей в інтернеті. Добре обдумуйте кожну покупку. Не захаращуйте свій простір. Вдалим буде придбання книг, ноутбуків і весняного верхнього одягу.

Стрілець

Ваша економіка не постраждає через ринкові катаклізми, якщо не намагатиметеся заробити на курсі валют. Не купуйте щось для дому, не порадившись з коханими. Їм навряд чи сподобається новий стіл чи полиця.

Козеріг

Намагайтеся не впадати у депресивний настрій. Завжди бути сильним не можна. Зверніться за моральною підтримкою до друзів, але не набридайте їм постійними розмовами про несправедливість. Цього дня вам вдаватиметься більше, ніж іншим.

Водолій

Вас спробують втягнути в неприємну історію. Зберігайте дистанцію під час спілкування. Не слід втручатися у чуже приватне життя. Зануртеся у власні справи і здивуєтеся, як багато всього встигнете за день.

Риби

Ви не зможете вільно розпоряджатися заробленими грошима. Надлишку коштів не буде. Позбавтеся зайвих речей у домі. Виставте на продаж велосипед, мультиварку чи самокат, якими не користуєтеся.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на березень і розповіла, хто купатиметься у славі і грошах.