Скандал довкола “Пунктів незламності”: Арахамія шукає крайніх

Скандал довкола “Пунктів незламності”: Арахамія шукає крайніх

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія запропонував меру Києва Віталію Кличку за тиждень разом проінспектувати “Пункти незламності” у столиці.

Київ залишається пріоритетною ціллю для Росії. Про це Арахамія повідомив у Telegram 27 листопада.

“У мене є пропозиція. За тиждень влада міста виправить помилки і ми разом з міським головою підемо на інспекцію. Це буде найкращим доказом того, що ніхто з нас не шукає спекуляцій”, заявив Арахамія.

За його словами, завданням є створити у Києві точки стабільності, де люди отримають підтримку в критичний момент.

“Це зробить або влада міста, або ми знайдемо тих, кому не байдуже на 3 мільйони киян. Ми не дамо втягнути себе в політичну боротьбу на темі київських “Пунктів незламності”. Росіяни будуть далі бити по критичній інфраструктурі, щоб зробити життя в місті нестерпним”, написав Арахамія.

25 листопада президент Володимир Зеленський висловив незадоволення роботою “Пунктів незламності” у Києві. Заявив, що очікує від столичної влади покращення забезпечення “Пунктів незламності”, тому що кияни потребують цього.

26 листопада Давид Арахамія повідомив, що депутати від “Слуги народу” перевірять роботу столичних “Пунктів незламності”. З його слів, кияни жаліються на невідповідність інформації щодо їхньої роботи.

27 листопада Віталій Кличко закликав утриматися від маніпуляцій щодо роботи таких пунктів. Повідомив, що у Києві працює понад 430 пунктів обігріву, а на випадок надзвичайної ситуації столична влада готує ще 100 пунктів обігріву.