Росіяни вдарили ракетами по Покровську: багато жертв

Головна Сторінка » Росіяни вдарили ракетами по Покровську: багато жертв

Росіяни поранили шістьох чоловіків у Покровську на Донеччині.

Прокурори фіксують наслідки чергової атаки армії РФ на цивільне населення, повідомила 31 січня Донецька обласна прокуратура.

“30 січня о 22:30 російські війська здійснили ракетний обстріл міста Покровськ, імовірно, із використанням ракет типу С-300 та “Іскандер”. Внаслідок вибухів пошкоджено підприємство, де дістав поранення охоронець. Також зазнали травм п’ятеро чоловіків віком від 33 до 57 років. Усіх постраждалих доставили до лікарні з множинними осколковими пораненнями для надання медичної допомоги. Один із них перебуває у важкому стані”, – сказано в повідомленні.

Обстрілом також пошкоджено прилеглі житлові будинки та авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи РФ нещадно атакували південь

“Прокурори продовжують вживати всі належні заходи для фіксації воєнних злочинів РФ проти мирного населення регіону. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни”, – звітує відомство.

У ніч проти 31 січня Росія атакувала Україну 20-ма ударними БпЛА типу Shahed-136/131. Бойові дрони-камікадзе окупанти направили з різних напрямків, повідомили у середу зранку Повітряні сили ЗСУ.

Силами та засобами Повітряних сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено 14 ворожих БпЛА у межах Миколаївської, Запорізької, Дніпропетровської, Кіровоградської та Харківської областей.