У ЦПД сказали, що дають атаки по російських складах

Головна Сторінка » У ЦПД сказали, що дають атаки по російських складах

Атаками по об’єктах військової інфраструктури українські війська намагаються позбавити російських окупантів можливості тривалої боротьби.

Удари по стратегічних артилерійських резервах РФ є новим етапом війни, сказав керівник Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони Андрій Коваленко, передає NV.

“Раніше подібні удари завдавалися переважно по складах боєприпасів тактичного рівня, що безпосередньо впливало на бойові дії на лінії фронту”, – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка оцінила “бавовну” у Торопці

Атаки на стратегічні резерви мають значно глибші наслідки. Вони знищують запаси, що розраховані на довгострокову війну.

“Ви ж пам’ятаєте, що Путін хоче воювати ще рік і робить все, аби мати змогу вести війну ще довше. Такі удари б’ють по спроможностях РФ розтягувати війну”, – вказав Коваленко.

Такі атаки будуть мати накопичувальний ефект.

Цього тижня ЗМІ повідомили, що у ніч проти 18 вересня дрони СБУ і Сил оборони ліквідували склад з “Іскандерами”, “Точками-У” і КАБами у Тверській області РФ. Після прильотів українських дронів розпочалася потужна детонація. Пожежа охопила ділянку шириною шість кілометрів.

З’явилися супутникові знімки після українських ударів по російських складах. “Радіо Свобода” повідомила про вирви діаметром від 50 до 90 метрів від снарядів, що розірвалися.