“Відрахували з університету” – Полякова назвала причину повернення старшої доньки зі США

Головна Сторінка » “Відрахували з університету” – Полякова назвала причину повернення старшої доньки зі США

Українська співачка Оля Полякова пояснила, чому її старша донька Марія повернулась зі США.

У шоу “20:23” артистка розповіла, що дівчині анулювали студентську візу.

“Моя Маша вступила до Берклі ще півтора року тому і збиралася їхати, але через операцію вона залишилася. І рік минув і Маруся мала їхати до Америки. Але вона вирішила, що в неї тут купа якихось справ. Коли вона приїхала до Бостона, дзвонить мені о четвертій годині й каже: “Мамо, мене не пускають в країну”. Я запитую чому. Вона відповідає: “Я не знаю, мене тримають тут, не дають говорити”. Пізніше вона мені дзвонить і каже: “Мама мене пустили до країни за тією туристичною візою, яку я загубила, а студентську мені анулювали”, – поділилась жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимур Мірошниченко поділився, скільки заробляє і витрачає на багатодітну сім’ю

Додала, що Марія запізнилась на навчання. Курс розпочався, тож дівчину відрахували з університету.

“В університеті її запитали, де вона була. Маша каже: “Дома”. Їй у відповідь: “Ви вчасно не приїхали і вашу візу анулювали, а вас відрахували з університету”. Я потім запитую: “Машо, а як так вийшло?” Вона відповідає: “Мам, я не знаю, я написала їм листа, що я буду пізніше. Я попередила”. А там така тема, що не пов’язані департаменти. Якщо тобі університет узгоджує студентську візу, а ти не приїжджаєш до якогось числа, то вона автоматично анулюється. Вона думала це можна вирішити. Вона приїхала до правової держави, розвернулася і приїхала додому. Але все нормально. За два місяці вона поїде на наступний курс назад. Усе зробили, відновили”, – пояснила зірка.

Раніше Марія вперше розказала про свого бойфренда. Дівчина поділилась, що зустрічається з коханим вісім місяців і вже знайома з батьками чоловіка.