Меблі в дитячу: практичні рішення для сучасних батьків

Головна Сторінка » Меблі в дитячу: практичні рішення для сучасних батьків

Кімната вашої дитини – це цілий всесвіт, де малюк живе, грається, відпочиває і пізнає світ. А за те, наскільки комфортно дитині у власному просторі відповідають, звісно, батьки. Сьогодні ми розповімо, як додати затишку та зручності в дитячу і перетворити її на улюблене місце для вашої доньки та сина.

Ідея №1 – дитяче ліжко-трансформер

В сні ми проводимо третину свого життя і це необхідний фізіологічний процес для відновлення, відпочинку і розслаблення. Комфортне спальне місце – базова потреба кожної дитини. Ортопедична конструкція, матрас з гарною підтримкою тіла, гарний дизайн – основні вимоги до дитячого ліжечка. Але є дещо більш цікаве – дитяче ліжко-трансформер. Воно поєднує в собі кілька функцій і чудово підлаштовується під потреби малюка. Ліжко-трансформер – це:

1) зручне спальне місце;

2) ергономічний стіл для навчання;

3) дитяча шафа для одягу

і кілька навісних поличок в одному меблевому виробі. Зазвичай, меблі для зберігання і стіл знаходяться на першому ярусі, а ліжко – на другому. Така конструкція займає зовсім трішки місця, облаштовує комфортний куточок для сну та навчання і привчає дитину до порядку.

Ідея №2 – двоярусне ліжко

Маєте двох дітей? Чудовим рішенням стане купити двоярусне ліжко. Це найкращий вибір для маленьких кімнат (адже два ліжка займають площу одного) і гарний плацдарм для ігор. Вибираючи двоповерхове ліжко, зверніть увагу на наявність захисних бортиків, міцність драбини і надійність конструкції. Ліжко має бути виготовлене із екологічно чистої сировини, мати заокруглені кути і гарний вигляд. Особливу увагу варто приділити вибору матрацу. Не рекомендовано купувати пружинні моделі, адже вони негативно впливають на зростаючий організм. Віддавайте перевагу безпружинним матрацам середньої жорсткості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати кухонний куточок для особливих моментів

Ідея №3 – стіл, що росте разом із дитиною

Зростаюча парта – це новинка в світі меблів. В чому її переваги? Така парта здатна змінювати свої конфігурації й підлаштовуватись під потреби користувача. Найчастіше стіл-трансформер можна купити в комплекті із спеціальним кріслом, яке теж має регулювання. Отож, зростаючий комплект меблів – це:

1) механізм плавного регулювання висоти;

2) фіксатор регулювання висоти;

3) регулювання кута нахилу;

4) зручна підставка для ніг;

5) гачок для портфеля;

6) пенал і підставка для книг;

7) розумна LED-лампа;

8) якісні матеріали виготовлення

в одному виробі. Такий стіл підходить для дітей дошкільного віку і може використовуватись багато років, адже міцний пластик витримує навантаження до 60 кг.

Ідея №4 – стелаж для іграшок

Гра є необхідною складовою всебічного розвитку дитини. Тому в кожній дитячій кімнаті надзвичайно багато різноманітних іграшок і найкращий спосіб для їх зберігання – це спеціальний стелаж. Як його вибрати? Насправді дуже просто:

1) природні та безпечні матеріали виготовлення

2) дизайн без гострих кутів

3) висота, комфортна для зросту дитини

4) дизайн, який подобається малюку.

Стелаж для іграшок може бути відкритого типу і комбінованого, мати різну форму і вигляд. Вибирайте той, який подобається вашій доньці чи сину і ви не пошкодуєте.

І головне – купити якісні дитячі меблі з доставкою та монтажем можна в мережі магазинів Taburetka.ua. Якість гарантуємо!

Вибір дитячого ліжка – це важлива покупка меблів, інвестиція в комфорт, розвиток фантазії та створення особливої атмосфери в дитячій кімнаті. У віці 3х років, коли активність і допитливість дитини досягають піку, ліжко стає не лише місцем для відпочинку, а й цілим світом для ігор і навчання і пригод. Давайте розглянемо найцікавіші варіанти дитячих ліжок, які перетворять спальню на казковий світ.