У Кремлі назвали умови для зустрічі Путіна і Зеленського

У Кремлі назвали умови для зустрічі Путіна і Зеленського

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав умови для його зустрічі з главою України Володимиром Зеленським. Президенти Росії і України Володимир Путін і Володимир Зеленський зустрінуться, коли обидва будуть готові і зрозуміють, про що розмовляти.

Про це Дмитро Пєсков розповів під час спілкування з журналістами, пише видання «РІА Новини».

Раніше Зеленський, йдучи з штаб-квартири ООН, де він виступав на сесії Генасамблеї, заявив, що буде зустрічатися з Путіним, “коли він буде готовий”.

“Безумовно, два президенти зустрінуться, коли обидва будуть готові, коли буде порядок денний для їх спілкування, коли вони зрозуміють, про що їм розмовляти. Тоді вони і зустрінуться”, – повідомив Пєсков.

Раніше міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що розмова з Путіним буде надзвичайно складною, але до неї треба йти. Кулеба також заявляв, що Київ готовий до зустрічі Зеленського і Путіна, однак складається враження, що Москва уникає цієї зустрічі.

Пєсков раніше заявляв, що Путін чітко підтвердив свою готовність зустрічатися з Зеленським, так як відносини двох країн треба виправляти, однак взаємної політичної волі з Києва не видно.

В той же час дипджерело повідомляло, що Київ не направляв по офіційних каналах пропозицію про зустріч.