Викрадають і катують людей: СБУ показала обличчя правоохоронців-перевертнів

Головна Сторінка » Викрадають і катують людей: СБУ показала обличчя правоохоронців-перевертнів

Служба безпеки України встановила ще 12 правоохоронців-перевертнів, які вступили до так званої “правоохоронної системи” окупантів на тимчасово захоплених росіянами територіях України.

Колаборанти займаються репресіями щодо проукраїнського населення і фабрикують проти людей фейкові “кримінальні провадження” із придуманими “доказами”. Про це СБУ повідомила у вівторок, 4 жовтня.

СБУ показала фото зрадників, прізвищ не називає.

Серед них так званий “заступник начальника військової комендатури смт Лазурне Херсонської області” з позивним “Грек”.

Він проходив службу в органах МВС України у Маріуполі, а після початку бойових дій у 2014 році втік до тимчасово окупованого Криму і працевлаштувався у Севастополі до Росгвардії.

Із початком широкомасштабного вторгнення РФ зрадник повернувся на материкову територію, щоб “посилити силовий блок” окупаційного режиму.

СБУ встановила факти викрадення, катування і вербування зловмисником громадян України для схиляння до співпраці з окупантами. “Греку” повідомили про підозру за двома кримінальними статтями державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану і порушення законів та звичаїв війни.

Мешканець Херсонщини після окупації Нової Каховки погодився стати “начальником ізолятора тимчасового тримання” у складі створеного російськими спецслужбами “Новокаховського відділення міліції”.

У новому статусі колаборант разом з представниками окупаційної влади виїжджає за адресами мешкання проукраїнських громадян і учасників АТО, викрадає їх та доставляє до “ізолятора тимчасового тримання”.

Також є факти проведення ним допитів і застосування тортур.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Судді не захотіли звільняти голову з паспортом Росії. Активісти пишуть ганьба

Пішли на співпрацю з окупантами колишній заступник начальника Ізолятора тимчасового тримання поліції і троє експертів-криміналістів. Вони вступили до так званого “науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС”, що на Херсонщині.

Доповнюється.