“Міс Всесвіт Україна” — 2023 Ангеліна Усанова стала переможницею конкурсу краси Miss Eco International — 2024

“Міс Всесвіт Україна” — 2023 Ангеліна Усанова стала переможницею конкурсу краси Miss Eco International — 2024

Головною метою конкурсу є популяризація важливості дбайливого ставлення до нашої планети та екології. Переможниця конкурсу стає Послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища та отримає можливість реалізовувати важливі проєкти на благо планети.

Окрім перемоги і отримання престижного титулу Ангеліна Усанова також отримала нагороди:
— I місце у номінації Miss Eco Best Resort Wear за кращий пляжний лук; — III місце серед еко-костюмів з костюмом “Світ у вогні”, який розкриває одну зі світових екологічних проблем на тему спалених територій; — ТОП-5 кращих національних костюмів за костюм “Фенікс”, який був створений повністю з ресайклу та ТОП-12 кращих виступів на Конкурсі Талантів, на якому вона виконала свою авторську пісню “Earth”.

“Я неймовірна щаслива, що привезла в Україну титул такого рівня. Вже за місяць я стану Послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища, щоб ще раз доносити до світової спільноти голос України, наголошувати на проблемах постраждалої природи, які несе вторгнення рф в Україну. Особлива подяка моїй команді, яка в дуже стислі терміни впоралась з підготовкою до конкурсу краси світового рівня” — ділиться враженнями Miss Eco International-2024 Ангеліна Усанова.