Трамп уникнув конфіскації у справі про шахрайство

Трамп уникнув конфіскації у справі про шахрайство

У справі про шахрайство у Нью-Йорку колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заплатив заставу у розмірі $175 млн.

Він вважає, що таким чином уникнув конфіскації своїх активів, що могло статися, якби він не вніс необхідної суми, пише CNN

“Трамп забезпечив сплату рахунку через Knight Speciality Insurance Company. Вона належить приватній Hankey Group, голова правління якої сказав ABC News, що вважає себе прихильником Дональда Трампа”, – сказано у повідомленні.

Минулого місяця державний апеляційний суд зменшив суму застави з $464 млн на кілька сотень мільйонів доларів, оскільки адвокати Трампа заявили про неможливість сплатити повну заставу за вироком. Самого Трампа зобов’язали заплатити $454 млн. $464 мільйони доларів включають виписку для його дорослих синів Дона-молодшого та Еріка.

Раніше Трамп на тлі боргів через судові справи, почав продавати своїм прихильникам власний варіант Біблії “Боже, благослови США”.

Чинний президент США Джо Байден та експрезидент Дональд Трамп отримали достатню кількість делегатів, аби закріпити за собою номінацію від своїх партій на участь у виборах у листопаді.

Зокрема, Байден здобув необхідну кількість у 1 968 делегатів. Водночас Трамп отримав 1 215 голосів делегатів, необхідних для висунення його кандидатом у президенти від Республіканської партії.

Президентські вибори у США заплановані на 5 листопада, вони стануть 60-ми виборами президента. Виборці оберуть колегії виборщиків, які через 41 день, у грудні 2024 року мають обрати президента та віцепрезидента. Також відбудуться вибори до обох палат Конгресу: Палати представників і третини Сенату.