Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон був на місці злочину: нові подробиці

Головна Сторінка » Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон був на місці злочину: нові подробиці

Оприлюднили нові докази у справі вбивства Ірини Фаріон.

Підозрюваний В’ячеслав Зінченко був на місці злочину, розповіла адвокат доньки Фаріон Наталія Романик у інтерв’ю “Українським новинам”.

“Слідство заявило нові докази, зокрема висновок одорологічної експертизи, експертизи запахових слідів, відповідно до результатів якої, Зінченко був на місці злочину з ймовірністю 99,99%. Цей доказ суперечить заявам підозрюваного, що він не бував на місці злочину та в сукупності з іншими доказами творить цільну картину”, – повідомила Романик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В уряді відповіли на петицію про присвоєння Ірині Фаріон звання Героя України

19 вересня підозрюваному продовжили запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу ще на 60 діб.

В інтересах сторони потерпілої є нерозголошення відомостей досудового розслідування. Тому від доньки Фаріон Софії журналісти не отримають більше інформації, ніж вважає за необхідне оприлюднити сторона обвинувачення, без шкоди для слідства, додала адвокат.

19 липня, близько 19:30, невідомий вистрілив у Ірину Фаріон неподалік її дому у Львові, після чого втік. Мовознавицю госпіталізували з вогнепальним пораненням голови, вона померла у лікарні.

Правоохоронці оголосили у розшук чоловіка, який може бути причетний до вбивства Ірини Фаріон. Він худорлявої статури, зростом приблизно – 170-180 см. Поліція оприлюднила фото і відео з розшукуваним.

25 липня підозрюваного, 18-річного В’ячеслава Зінченка затримали у Дніпрі.

Поліція виявила пістолет під час обшуків у справі про вбивство мовознавиці Ірини Фаріон.

Йдеться про пістолет “Форт” і набої. Про це з посиланням на постанову Галицького районного суду міста Львова .