Де Дзербі розповів про склад на гру з Реалом

Де Дзербі розповів про склад на гру з Реалом

Головний тренер Шахтаря Роберто Де Дзербі розповів про своє бачення майбутнього матчу проти мадридського Реалу.

Клуби зустрінуться сьогодні о 22.00 годині за київським часом в рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів.

“Коли граєш проти Реала, тебе турбує все. Тільки дурень не хвилювався б перед таким матчем. Головне для мене – подивитися, настільки ми додали, стали сильніше. Мене хвилює, щоб моя команда грала сміливо, з максимальною концентрацією і увагою”, – сказав Де Дзербі.

Поза увагою головного тренера Шахтаря залишилсь минулорічні матчі проти Реалу.

“Я не аналізував минулорічні матчі. Я їх бачив, але не аналізував. І не говорив з Каштру. В цьому немає сенсу – кожен рік команди міняються, і Реал, і Шахтар. Кожну гру ми намагаємося виграти, але поразки – теж частина футболу”, – заявив італійський фахівець.

Де Дзербі висловив свою думку про Карло Анчелотті, свого візаві з Реалу.

“Анчелотті написав історію італійського футболу – і як гравець і як тренер. Для нас, італійських тренерів, Анчелотті – приклад для наслідування, багато на нього орієнтуються. Він багато років тренує великі команди, великих гравців, і перемагає з ними. Тому, можу сказати про нього тільки хороші речі.

Реал – дуже сильна команда, в ній багато чемпіонів, і вони приїхали перемагати. Вони також будуть намагатися грати в свій футбол”, – заявив Де Дзербі.

Не оминув своєю увагою наставник Шахтаря заміну травмованого Лассіна Траоре.

“Зараз невідповідний момент говорити, хто зіграє. У нас є Сікан, Фернандо, Дентіньо, Педріньо. Зіграє хтось із них, можу вам підказати”, – повідомив тренер.