“Санекс Septix” рятує вигрібну яму взимку

Головна Сторінка » “Санекс Septix” рятує вигрібну яму взимку

 Холодний сезон найгірший період для мешканців приватних будинків. Вигрібна яма швидше наповнюється й має неприємний запах. Асенізатора викликати треба щотижня. Але вихід є біозасоби “Санекс Septix”. Їх слід застосовувати весь рік, а в холодний період особливо необхідно, розповідає 50-річна Ірина Станчишин із Дрогобича на Львівщині.

“Санекс Septix” біопродукти канадського виробництва, що дають змогу працювати вигрібній ямі без викачування. Ефективно діють восени та взимку, адже виробник гарантує роботу при мінусових температурах. Краще застосовувати біопрепарати, ніж викликати асенізатора. Викачування ями шкодить їй. Бо порушується тиск рідини, підсихають дренажні канали. А за сім-десять днів вона знову наповнюється.

 Ще мала одну проблему забиті труби й жировий корж на поверхні септика. Відкачка допомагала на тиждень. Врятував “Санекс Біо Дрен”.

Цей біопродукт ефективно очищує стічні труби у ванній і кухні. Перероб­ляє жири, залишки їжі та волосся.

Олеся ЯВОРСЬКА

Біозасоби замовляють на ­сайті t-klio.dp.ua. За телефонами 0(96) 413 68 45 та 0(95) 256 34 98 допоможуть обрати оптимальний за ціною біопрепарат і саме для ваших потреб.