У Мюнхені вибухнула авіабомба часів Другої світової війни

У Мюнхені вибухнула авіабомба часів Другої світової війни

У Мюнхені неподалік залізничної станції Доннерсбергербрюке під час будівельних робіт стався вибух. Про це повідомили місцеві правоохоронці.

За даними поліцейських, причина події — вибух авіаційної бомби. Через вибух троє людей постраждали. При цьому, один із постраждалих, за інформацією місцевих рятувальників, перебуває у тяжкому стані.

Рятувальники також розповіли, що бомба у той момент, коли стався її вибух, була у землі. На місце вибуху завітала команда саперів. Згідно з непідтвердженою інформацією місцевих журналістів, кількість постраждалих зросла до чотирьох осіб.

Вибух пролунав на будівельному майданчику, розташованому біля залізничних колій. Глава німецького МВС Йоахім Херрманн повідомив, що бомба відноситься до періоду Другої світової війни і весь цей час вона була під землею.

Вага снаряда сягає 250 кілограмів. Міністр повідомив, що наразі правоохоронці намагаються з’ясувати, яким чином бомбу так довго не помічали. На місце події прибули два вертольоти поліції, кілька пожежних машин понад сорок поліцейських.

Залізничний оператор Deutsche Bahn повідомив, що залізничне сполучення у Мюнхені біля центрального вокзалу довелося перекрити.